Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Uvedená cena je približná a závisí od aktuálnej ponuky.
TIP: Niekoľko kúskov pečenej zeleniny (mrkvy a tekvice) si odložte bokom, môžete ich použiť na ozdobenie naservírovaných porcií. Ozdobiť ich môžete aj čerstvou bazalkou a plátkami syra.
Tekvicu aj mrkvu očistíme a nakrájame na malé kocky. Očistíme cibuľu a prekrojíme ju na polovicu. Zeleninu premiešame s troškou olivového oleja, vysypeme na plech vyložený papierom na pečenie a pečieme pri 200 °C cca 20 minút.
Špagety uvaríme bežným spôsobom a odložíme bokom.
Do smotany na šľahanie pretlačíme očistený cesnak, pridáme morskú soľ aj čierne korenie a všetko spolu zmiešame v miske.
Pečenú zeleninu rozmixujeme s cesnakovým krémom, zohrejeme na panvici a v prípade potreby ešte dochutíme.
Krémovú omáčku podávame s uvarenými špagetami.