Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Všetky suroviny na cesto spolu zmiešame a vypracujeme hladké cesto. V mise ho zakryjeme a necháme nakysnúť na dvojnásobok - asi 1 - 1,5 hodiny.
Vykysnuté cesto vyklopíme na dosku a rozvaľkáme na obdĺžnik asi 30 x 45 cm.
Zmiešame suroviny na plnku a rozotrieme na cesto.
Cesto zrolujeme a nakrájame na asi 2,5-centimetrov široké kúsky - slimáky.
Prenesieme ich na papierom na pečenie vystlané plechy, zakryjeme a necháme kysnúť ešte asi hodinu.
Ku koncu vyhrejeme rúru na 175 °C a pečieme asi 25 - 30 minút dozlatista. Necháme vychladnúť a ak nám zostala omáčka, môžeme ju podávať k týmto slimákom