Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
„Cestoviny s pestom sú vždy taká rýchlovka, keď nie je čas na nejaké veľké vyváranie. V detských jedlách by som cestoviny uvarila do mäkka, aby boli dobre stráviteľné. Dospelému by som odporučila úpravu "al dente". Pri deťoch by som bola veľmi opatrná s množstvom parmezánu a nepoužívala soľ. S lyžičkou parmezánom bude jedlo dostatočne slané,“ hodnotí recept Zuzana Pavelková Šafářová, odborníčka z oblasti zdravej výživy.
Cestoviny uvaríme.
Na panvici roztopíme maslo, pridáme špenát, jogurt alebo vodu a prevaríme.
Pridáme strúhaný parmezán a rozmixujeme ponorným mixérom.
Špenátové pesto pomiešame s cestovinami a posypeme parmezánom.
Môžeme podávať s jogurtom.