Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Chutné recepty Martina Nováka
Martinov tip:
„Červenú šošovicu si zvyknem namočiť do vody deň pred varením. Šošovica sa vďaka tomu rýchlejšie uvarí.“
Na olivovom oleji si opečieme najemno nakrájanú cibuľku a cesnak. Orestujeme paradajkovú pastu a do tohto základu vysypeme červenú šošovicu.
Pridáme nastrúhaný zázvor, med, limetkovú šťavu, mletú rascu a nasekaný koriander. Zmes varíme domäkka. Následne pridáme soľ a smotanu.
Vločky si opečieme nasucho, necháme vychladnúť, rozmixujeme a vysypeme do šošovicového prívarku, ktorý tak skvelo zahustíme.
Navrch dáme šťavu z limetky, pár kvapiek olivového oleja, nasekaný koriander a mrkvu opečenú na masle. Dobrú chuť!