Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Gril rozohrejeme na strednú teplotu.
Na hliníkovú grilovaciu tácku rozložíme plátky slaniny tak, aby sa navzájom nedotýkali. Z každej strany ich potrieme brusnicovou omáčkou a grilujeme 7 – 10 minút. Gril otvoríme, slaninové plátky otočíme a grilujeme ďalšie 3 minúty.
Medzitým z oboch strán natrieme krajce chleba maslom. Pološtiepok nakrájame na tenšie plátky. Tie z každej strany osolíme a okoreníme. Syr rovnomerne rozdelíme na dva chleby, pridáme slaninu a prikryjeme zvyšnými krajcami.
Takto pripravené sendviče vložíme na gril a grilujeme z každej strany 3 minúty dozlatista. Pred podávaním rozrežeme chlieb na polovicu. Zaistiť ho môžeme špajľou.
TIP: Podávame s listovým šalátom, paradajkami a zálievkou podľa chuti.