Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Kuracie prsia pokrájame a naklepeme na tenšie plátky. Ochutíme ich soľou, farebným korením a štipkou sušeného cesnaku.
Každý plátok naplníme veľkým kusom enciánu, rukolou a brusnicami, ktoré sme si deň vopred namočili do ružového vína.
Plátok mäsa preložíme a vytvoríme z neho kapsu, ktorú prichytíme špajdľou.
Na panvici rozohrejeme olej a mäso sprudka opečieme z každej strany 3 minúty.
Mäso dáme dopiecť do rúry na 10 minút.
Servírovanie
Mäso podávame s grilovanou zeleninou.