Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Z bielok a cukru vyšľaháme tuhý sneh, do ktorého postupne po jednom zašľaháme žĺtky.
Nakoniec doň zľahka vareškou primiešame preosiatu múku.
Cesto vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej formy (iba dno, nie boky) alebo použijeme obruč s papierom na pečenie. Teplota pečenia tiež nie je jednoznačná, pretože každá rúra hreje inak. Ale cesto odporúčame piecť asi 15 minút pri teplote 150 – 160 °C.
Po vybratí z rúry formu otočíme hore dnom a necháme vychladnúť na mriežke. Z korpusu potom obrežeme boky a vyklopíme.