Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Pečienky nakrájame na malé kúsky a vysušíme papierovou utierkou. Na panvici si roztopíme 2 PL masla, pridáme cibuľu, tymian, chvíľu restujeme, potom pridáme pečienky a na miernom ohni restujeme ešte asi 4 minúty. Pečienky by mali byť zvonku zatiahnuté, ale zvnútra jemne ružové. Pridáme koňak a ešte chvíľu podusíme. Stiahneme z ohňa a necháme jemne vychladnúť. Ak by sme pracovali s horúcimi pečienkami, paté by sa nám zrazilo a ostali by v ňom hrudky. Vlažné premiestnime do mixéra a vyberieme tymian. Dochutíme soľou, korením a mixujeme počas postupného pridávania masla, kým nám nevznikne hladký krém. Paté navrstvíme do pohárov alebo misiek a necháme postáť v chlade cca 1 až 2 hodiny. Podávame s chrumkavým pečivom s hrozienkami, ktoré sme na noc nechali v chladničke namočené v sladkom víne.