Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Na panvici opražíme očistenú a nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak. Keď je cibuľka opražená, pridáme mleté mäso a na kocky nakrájanú mrkvu a šampiňóny, zalejeme paradajkami a dusíme zhruba 15 minút. Pred dokončením pridáme hrášok a necháme prevrieť. Kým sa varí zelenina, očistíme zemiaky a dáme ich variť na pyré. Keď sú zemiaky uvarené, scedíme ich a pripravíme zemiakovú kašu, do ktorej zamiešame maslo a nastrúhaný syr. Kaša nesmie byť riedka. Mäsovú zmes vložíme do zapekacej misy a navrch nanesieme hrubú vrstvu zemiakovej kaše. Na povrchu ju môžeme ozdobiť pomocou vidličky. Vložíme do vyhriatej rúry a zapekáme približne 20 minút pri teplote 200 °C dozlatista.