Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Chutné recepty Martina Nováka
Martinov tip:
„Kúsok tuniaka s olivovým olejom z konzervy si zvyknem odložiť až na koniec a dozdobiť ním hotové jedlo.“
Na olivovom oleji opečieme dozlatista cesnak nasekaný na kúsky. Vylejeme pomodoro pelati (lúpané paradajky), premiešame a necháme variť.
Pridáme hnedý cukor, čierne korenie a soľ. Môžeme pridať polovicu bazalky a oregana. Omáčku redukujeme až na ideálnu hustotu, ktorá vám vyhovuje.
Ochutnáme a dochutíme podľa potreby. Tesne pred vypnutím ohňa pridáme zvyšnú bazalku s oreganom a do zmesi zamiešame tuniaka. Pappardelle alebo tagliatelle si uvaríme vo vriacej slanej vode.
Následne spojíme omáčku s cestovinami. Vrch dozdobíme bazalkou a parmezánom. Dobrú chuť!