Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Paradajky umyjeme, očistíme a rozpolíme. Papriku prekrojíme, zbavíme jadierok a vnútorných žiliek, umyjeme a nakrájame na pásiky. Cibuľu ošúpeme a nakrájame na kolieska. Chlieb nakrájame na tenké plátky, potrieme polovičným množstvom oleja a položíme na mierne rozohriaty gril alebo do rúry zapnutej na 200 °C. Počas grilovania raz otočíme. Sardely zlejeme a najemno nasekáme. Kapary nasekáme podľa chuti. Sardely, kapary, ocot, soľ, korenie a med zmiešame. Do zmesi pridáme olivový olej. Bazalku umyjeme, osušíme, otrháme a nakrájame na prúžky. Vo veľkej mise zmiešame nakrájanú zeleninu s dresingom. Pridáme opečené plátky chleba a posypeme bazalkou.