Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Suroviny na korpus mixujte, kým nezískate jednoliatu zmes. Cesto vlejte do 6 silikónových formičiek zhruba do 1⁄3 ich výšky.
V miske zmiešajte tvaroh, cukor a štipku soli. Zmes vyšľahajte mixérom a postupne pridávajte vajcia. Mixujte, kým sa všetky suroviny nespoja. Formičky naplňte hotovou zmesou a pečte asi 10 minút pri teplote 180 ˚C. Vyberte z rúry a nechajte vychladnúť.
Pripravte krém. Mascarpone vyšľahajte s cukrom pomocou mixéra. Vanilkový struk prerežte na polovicu, vyberte vnútro a pridajte do krému. Hotovú zmes vložte do cukrárskeho vrecka a naneste na vychladnuté koláčiky. Ozdobte ovocím.