Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Hríbová omáčka
Maslo zohrejeme na panvici, osmažíme na ňom na jemno nakrájanú šalotku a huby. Zaflambujeme koňakom, zalejeme smotanou a necháme prevrieť. Dochutíme soľou a korením.
Omáčka z korenia
Na panvicu vylejeme korenie a necháme prevrieť, následne zalejeme smotanou a koňakom a varíme do zhustnutia. Dochutíme soľou a korením.
Syrová omáčka
Na masle opečieme na jemno nasekanú šalotku, prilejeme mlieko, privedieme do varu a pridáme nastrúhaný syr. Pomaly varíme, až kým sa nerozpustí. Ochutíme soľou a korením.
Brusnicová omáčka
Do výpeku pridáme brusnice a necháme ich chvíľku prevrieť, pridáme alkohol, zapálime a necháme odpariť. Zalejeme smotanou a počkáme, kým omáčka zhustne, dochutíme a podávame.