Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Ananásový špíz s krevetami
Na špíz striedavo navliekame krevety a kocky ananásu. Pokvapkáme olivovým olejom, dochutíme soľou, korením, prípadne čili. Opekáme 3 minúty z každej strany, avšak dávajme pozor, aby sa krevety neprepiekli, pretože by stvrdli. Po dokončení pokvapkáme citrónovou alebo limetkovou šťavou a podávame.
Kurací špíz s cuketou
V miske zmiešame všetky prísady na marinádu a vložíme do nej kuracie stehná nakrájané na kúsky. Zatiaľ si nakrájame cuketu na hobliny škrabkou na zemiaky. Cuketu navliekame na špíz spolu s marinovanými kuracími kúskami. Opekáme z každej strany 5 – 7 minút. Po dokončení posypeme sezamom.