Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Mäso vložíme do veľkého potravinárskeho vrecka na zips, zalejeme čili omáčkou a dáme do chladničky na 4 – 8 hodín. Vrecko občas potrasieme, aby sa mäso marinovalo rovnomerne.
Mäso preložíme do nádoby na zapekanie, jemne osolíme a jednotlivé kusy zvinieme.
Ak je to potrebné, zopneme ich špajdľami na ražniči.
Mäso obložíme plátkami bôčika tak, aby sa plátky prekrývali.
Všetko polejeme zvyškom marinády z vrecka a vložíme do rúry predhriatej na 180˚C. Pečieme 60 minút. Po vybratí z rúry odložíme na 10 minút a potom nakrájame na plátky. Stehno výborne chutí teplé, ale aj studené použité ako údenina na chlebíčky.