Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Mätu nasekáme na menšie časti, cesnak prelisujeme, pridáme sójovú omáčku, plátky čili, soľ, bylinkové korenie, olej a šťavu z celého citróna. Filety polejeme pripravenou marinádou, prikryjeme a odložíme na hodinu do chladničky.
Rybu vyberieme z chladničky, obalíme v múke a vypražíme na rozohriatej panvici s olejom. Počkáme, kým z každej strany nezhnedne.
Na konci vyprážania pridáme maslo a tri lyžice marinády.
Potom sa pustíme do prípravy „bifteku“. Všetky suroviny okrem prosa vložíme do nádoby a rozmixujeme, no nie na úplné hladkú zmes. Následne pridáme proso a opäť rozmixujeme.
Kovovú kruhovú formu vymastíme olivovým olejom, vložíme do nej zmes, jemne pritlačíme lyžičkou a kruh odoberieme. Tatársky biftek ochutíme soľou a korením. Obložíme cibuľou, uhorkami, kaparami a podávame s grilovaným pečivom alebo spolu s vyprážaným kaprom.