Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Vajcia s cukrom vyšľaháme a pridáme smotanu na šľahanie.
Postupne pridávame múku premiešanú s kypriacim práškom až všetko spotrebujeme.
Otváraciu tortovú formu vystelieme papierom na pečenie a vylejeme do nej cesto. Pečieme pri teplote 180 °C cca 30 až 40 minút. Necháme vychladnúť, vyberieme z formy a stiahneme papier na pečenie.
Pripravíme si krém: Mascarpone vyšľaháme so smotanou na šľahanie do tuhého krému.
Vychladnutý korpus prerežeme na dve časti a pokvapkáme šťavou zo štyroch mandaríniek.
Potrieme Mascarpone krémom a bohato pokladieme mandarínkovými mesiačikmi. Zakryjeme druhou časťou koláča a tú ozdobíme zvyškom krému.
Tortu ozdobíme kolieskami z celých ošúpaných mandarínok a bohato posypeme práškovým cukrom. Dáme do chladničky na tri hodiny.
Podávame studené.