Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Mrazené maliny spolu s cukrom chvíľu povaríme na miernom ohni, pokiaľ maliny nepustia šťavu. Potom ich precedíme cez sitko a necháme ich odkvapkať. Šalátovú uhorku, pečené papriky, cibuľu a cesnak nakrájame na menšie kúsky a spolu s čerstvými malinami rozmixujeme. Pridáme olivový olej, balzamikový ocot, soľ, korenie a šťavu z varených malín. Polievku prepasírujeme cez sitko a dáme ju vychladiť do chladničky. Pred podávaním pridáme do taniera nakrájanú uhorku. Polievku podávame s čerstvými malinami, mätou a toastovým chlebom.