Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Zemiaky očistíme, nakrájame na menšie kúsky a v osolenej vode ich uvaríme domäkka. Bylinky nasekáme nadrobno, zmiešame s olivovým olejom, citrónovou šťavou a nastrúhaným syrom. Filetu lososa osolíme, okoreníme a položíme kožou nadol na plech vystlaný alobalom. Na vrchnú časť rukami pritlačíme bylinkovú zmes. Lososa zvrchu obalíme alobalom, vložíme ho do rúry vyhriatej na 180 °C, a pečieme približne 15 – 20 minút. Zelené fazuľky umyjeme a odkrojíme konce. Varíme ich vo vriacej vode približne 5 minút – mali by byť mäkké, no zároveň chrumkavé. Reďkovky umyjeme, nakrájame na štvrtinky a zmiešame spolu s uvarenou fazuľkou a so zemiakmi. Lososa na záver pokvapkáme olivovým olejom a podávame ho so šalátom.