Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Rúru predhrejeme na 200 °C. Medzitým nakrájame umyté citróny na tenké plátky. Z kože na kuracích prsiach urobíme kapsičky a do každej vložíme 2 plátky citrónu. Mäso dobre osolíme, okoreníme a dáme na plech na pečenie. Pokvapkáme ho olejom, pridáme 2 celé strúčiky cesnaku a dáme piecť do vyhriatej rúry. Pečieme približne 15 – 20 minút (podľa veľkosti kuracích pŕs). Mrazenú brokolicu varíme do polomäkka a približne 5 minút pred dopečením kuracích pŕs v rúre ju pridáme na plech ku kuraťu. Kura je upečené, keď má krásne chrumkavú kôrku a brokolica je hotová, keď je po okrajoch hnedá. Vhodnou prílohou je napríklad zemiaková kaša.