Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Mäso nakrájame na menšie kúsky, osolíme, okoreníme a potrieme olivovým olejom spolu s cesnakom. Cuketu aj so šupkou nakrájame na plátky, baklažán ošúpeme a nakrájame na kocky. Zemiaky, klobásku a cibuľu nakrájame na plátky, cesnak roztlačíme.
Do alobalu navrstvíme zeleninu, zemiaky, plátky slaniny, mäso, cibuľu, klobásku, znova plátky slaniny a nakoniec zemiaky. Alobal uzatvoríme a dáme do pahreby, prípadne na plech. Pečieme približne 45 až 60 minút pri teplote 200 °C.
Jednotlivé porcie je tiež možné zabaliť zvlášť a následne ich servírovať na tanieri.