Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Očistenú brokolicu a mrkvu nakrájame na menšie kúsky, jedno menšie koliesko mrkvy dáme bokom a prekrojíme na polovicu.
Zeleninu dáme do hrnca, zalejeme vodou alebo vývarom, osolíme a dáme variť.
Uvarenú zeleninu rozmixujeme, pridáme jogurt.
Zo žemlí odrežeme vrchnú štvrtinu, vnútro žemle vydlabeme.
Z rožka odrežeme konce na hlavičky.
Z orieškov spravíme oči, z pažítky fúziky a z mrkvy ušká. Hlavu zajačika položíme na hranu spodnej misky. Zajka položíme na tanier, ozdobíme petržlenovou vňaťou a servírujeme v ňom polievku. Tip: Namiesto žemle môžete použiť aj malý guľatý chlieb a hlavičku spraviť zo žemle.