Recepty Kešu krém s vanilkou a ovocím

Suroviny

400 g kešu (kešu orieškov natural)
250 ml kokosového mlieka
125 ml kokosového oleja (panenského)
125 ml medu (agáve alebo javorového sirupu)
1 vanilkový struk
1 citrón (len šťava)
Na ozdobenie
50 g jahôd
50 g čučoriedok
50 g manga

Popis

Kešu oriešky si na noc namočíme do vody. Na druhý deň vodu zlejeme a oriešky vložíme do mixéra. Pridáme mlieko, olej, vanilku, citrónovú šťavu, med a vymixujeme na hladký krém, ktorý nalievame do dezertných pohárov. Ak by sme chceli dosiahnuť dvojfarebný efekt, tak do oddelenej časti krémovej masy pridáme kakao. Podávame s čerstvým ovocím, skvelo chutí s mangom alebo malinami.

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept