Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Plátky bravčového karé mierne osolíme a okoreníme. Následne rozpálime olej a bravčové plátky orestujeme z každej strany tak, aby sa mäso zatiahlo.
Takto pripravené mäso následne naukladáme do zapekacej misy. Medzičasom na panvici, na ktorej sa nám restovalo mäsko, opražíme jednu nakrájanú cibuľu a podlejeme vodou.
Chvíľu prevaríme, pridáme k mäsku a zakryjeme. Vložíme do predhriatej rúry na 200 °C a pečieme približne 20 minút.
Ako sa nám pečie mäso, očistíme zemiaky a uvaríme v osolenej vode. Hotové mäso so zemiakmi môžeme podávať so zeleninovou oblohou a ozdobiť petržlenovou vňaťou.