Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Na panvici skaramelizujeme cukor, ale dáme pozor, aby nezačal tmavnúť, lebo by mohol prihorieť a zhorknúť. Keď bude mať zlatistú farbu, pridáme orechy, odstavíme z ohňa, dobre premiešame a hneď pridáme aj maslo, ktoré sa roztopí a sladké orechy oddelí od panvice. Zmes presypeme na papier na pečenie a necháme ju vychladnúť. Potom posypeme perníkovým korením (tento krok možno vynechať) a nožom rozkrájame na malé kúsky. Takéto orechy sú skvelé nielen na večerné chrumkanie, ale aj ako ozdoba na rôzne dezerty, koláče či palacinky.