Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Kapra povaríme vo vriacej vode spolu so všetkým korením, scedíme a mäso oberieme. Koreňovú zeleninu nakrájame najemno alebo nastrúhame, osmažíme dozlatista na časti masla. Zo zvyšku masla a múky urobíme zápražku, vlejeme do precedeného vývaru, necháme zovrieť a dvadsať minút varíme. Ku koncu pridáme opraženú zeleninu a vlejeme smotanu. V malom hrnci zvaríme ocot, víno, cukor a soľ, pridáme ikry a mliečie. Varíme asi desať minút, potom necháme v marináde vychladnúť. Pokrájame a pridáme spolu s kockami bagety do polievky.