Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Postup
Hrušky umyjeme, očistíme a nakrájame na hrubšie plátky asi 1 x 1 cm. Na panvicu dáme ghee maslo, kokosový cukor a skaramelizujeme na ňom hrušky. Pridáme štipku soli, škoricu a badián. Cesto vyvaľkáme na tenký plát. Náplň umiestnime na cesto asi do 1/3. Ostatná časť bude slúžiť na zrolovanie. Ako prvú vrstvu dáme na cesto strúhanku. Na strúhanku rozložíme skaramelizované hrušky a lúpané mandle. Pokvapkáme vanilkovou esenciou a posypeme kakaom. Následne závin zrolujeme. Predhrejeme rúru na 160 °C. Umiestnime do nej plech s cestom a pečieme asi 20 minút.
Servírovanie
Servírujeme nakrájaný závin s kopčekom vanilkovej zmrzliny, posypanej kakaom a mandľami.