Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Do misy dáme kuracie mäso nakrájané na tenké prúžky, rímsku rascu, čili, väčšiu časť soli, koriander a čierne korenie. Poriadne premiešame. Na panvici rozohrejeme polovicu olivového oleja a pridáme kuracie mäso. Opekáme za občasného miešania asi 10 – 15 minút. Odložíme bokom.
Na panvici rozohrejeme zvyšný olivový olej a pridáme na plátky nakrájanú cibuľu. Osolíme a restujeme 5 minút. Následne pridáme cuketu nakrájanú na plátky a opekáme dozlatista (asi 6 minút).
Hummus naservírujeme na veľký servírovací tanier, pridáme kuracie mäso, cuketu, opečené slnečnicové semienka a čerstvú petržlenovú vňať. Zalejeme olivovým olejom a podávame.
Tip: Tento pokrm môžete podávať napríklad s pita chlebom či so zeleninovými hranolkami.