Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Hovädziu roštenku prekrojíme na polovicu a každý steak nakrájame na tenké pásiky proti vláknu. Na panvici rozohrejeme olej, pridáme mäso a sprudka ho opečieme. Keď je mäso zatiahnuté, pridáme sójovú omáčku a chvíľu restujeme. Restované mäso dáme bokom, v tej iste panvici opečieme papriku a cibuľku nakrájanú na tenké pásiky. Za stáleho miešania restujeme zeleninu asi 5 – 7 minút, aby zostala chrumkavá. Mäso vrátime naspäť a ešte 5 minút ho dopekáme. Roštenku podávame s ryžou posypanou sezamovými semiačkami.