Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Pripravíme pa kimchi. Cesnak pretlačíme, pór nakrájame na pásiky, čili a zázvor nakrájame nadrobno a zmiešame v miske so zvyšnými ingredienciami. Natiahneme si rukavice a vzniknutú zmes dôkladne rozotrieme na jarnú cibuľku. Každú cibuľku v strede zaviažeme na uzol. Uložíme do vzduchotesnej nádoby a necháme naložené v chladničke dva dni.
Mäso nakrájame na malé, cca 3 cm široké prúžky. V miske zmiešame ingrediencie na marinádu, vložíme do nej mäso, dobre premiešame a necháme zakryté odstáť minimálne 30 minút.
Ryžu pripravíme podľa návodu.
Na grilovacej panvici opečieme namarinované mäso a na veľkom plameni ho orestujeme. Občas premiešame, kým mäso neskaramelizuje.
Cibuľu a mrkvu nakrájame na tenké pásiky. Čili, huby enoki a pór nakrájame nadrobno. Vložíme na rozpálenú panvicu s olejom a restujeme približne 5 minút. Pridáme mäso a zalejeme vodou, 1 PL sójovej omáčky a zvyškom marinády. Restujeme 3 minúty.
Podávame posypané sezamom. Ako prílohu podávame pa kimchi a ryžu.