Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Karé umyjeme, očistíme, osušíme, osolíme a okoreníme.
Z každej strany ho prudko upečieme na grile. Počas pečenia môžeme plátky mäsa potierať olivovým olejom, do ktorého sme pridali klinčeky a škoricu. Dĺžka pečenia závisí od veľkosti mäsa.
Kým sa pečie, pripravíme omáčku. Slivkový džem, sušené slivky, klinčeky, mletú škoricu a rum povaríme. Na zriedenie môžeme pridať trochu sladkej smotany. Vytiahneme klinčeky aj škoricu a všetko rozmixujeme na hladkú omáčku, ktorú dochutíme soľou a korením.
Môžeme ju podávať horúcu aj studenú.