Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Celé umyté a osušené papriky položíme na gril a za pravidelného otáčania grilujeme približne 10 minút. Keď uvidíme čierne fliačky, stiahneme z grilu a necháme vychladnúť. Vychladnuté papriky ošúpeme a zbavíme semienok. Potom ich nakrájame na tenké plátky.
V miske zmiešame vodu, ocot, soľ, cukor a čili. Pridáme cesnak a kôpor (vcelku) a na záver ešte grilované papriky. Necháme odstáť (najlepšie cez noc).
Marinované rebierka položíme na gril a grilujeme približne 30 až 40 minút. Počas grilovania pravidelne otáčame.
Podávame s grilovanými paprikami v náleve.