Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Baklažány očistíme a nakrájame na tenké plátky, ktoré osolíme z obidvoch strán a necháme ich 10 minút vypotiť na papierovej utierke. Potom plátky osušíme, ochutíme ich grilovacím korením a pokvapkáme ich olivovým olejom. Baklažány grilujeme z oboch strán, potom ich necháme vychladnúť.
Pripravíme si plnku: Syr feta nakrájame na menšie kúsky. Pridáme 2 lyžice kyslej smotany a nasekané lístky bazalky. Všetko dôkladne zmiešame vidličkou, nakoniec vmiešame píniové oriešky. Plnku rozdelíme na pripravené plátky baklažánu a zvinieme.
Baklažánové závitky podávame potreté kečupom, môžeme ich doplniť kúskom mozzarelly a lístkami bazalky.