Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Začneme s prípravou zeleniny. Cukety a baklažán očistíme, baklažán nakrájame na plátky a cuketu na kolieska. Baklažán aj cuketu osolíme z oboch strán a necháme vypotiť. Potom plátky umyjeme a utrieme papierovými obrúskami.
Paradajky a papriky očistíme. Papriky zbavíme semienok a nakrájame ich na väčšie plátky. Červenú cibuľu olúpeme a nakrájame na väčšie rezance. Jarnú cibuľku rozdelíme na menšie časti, stále však dostatočne veľké na to, aby sme ich mohli pohodlne grilovať.
V miske zmiešame olivový olej, lisovaný cesnak, mleté farebné korenie, nakrájanú čerstvú bazalku a petržlenovú vňať. Môžeme však použiť aj sušené bylinky.
Všetku zeleninu pripravíme na grile a počas grilovania ju potierame ochuteným olejom. Zeleninu, zvlášť drobnejšie kúsky, môžeme grilovať v alobale alebo na hliníkovej miske. Len čo bude zelenina hotová, pripravíme si tortilly, ktoré stačí zľahka ohriať z oboch strán, aby boli chrumkavé.
Do tortilly zabalíme zeleninu, paradajky nakrájame na menšie kúsky, všetko posypeme strúhaným parmezánom a môžeme servírovať.