Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Pripravíme si šampiňóny. Najprv ich očistíme, umyjeme a osušíme. Potom ich vložíme do misky, polejeme olivovým olejom, osolíme a okoreníme. Všetko poriadne zamiešame. Napichujeme na špajle. Ak sú šampiňóny príliš veľké, rozkrojíme ich na polovicu. Položíme na rozohriaty gril a grilujeme približne 15 – 20 minút.
Medzitým si prichystáme jogurtový dip. V miske zmiešame jogurt, soľ, ružové korenie, rascu, čili, mletú papriku a roztlačený cesnak. Hotový dip dáme chladiť.
Pripravíme si tri misky. Do jednej nasypeme múku, do druhej rozbijeme vajce a do tretej nasypeme quinou.
Syr rozrežeme pozdĺžne na polovicu. V malej miske zmiešame soľ, korenie a mletú papriku. Zmesou potrieme syr z každej strany. Následne ho obalíme v múke, potom vo vajci a nakoniec v quinoe.
Takto pripravený syr grilujeme z každej strany 4-5 minút.
Pripravíme si bylinkové maslo. V miske zmiešame roztopené maslo s pretlačeným cesnakom, petržlenovou vňaťou, oreganom, bazalkou, soľou a korením.
Ugrilované šampiňóny prelejeme bylinkovým maslom. Servírujeme s grilovaným syrom a vychladeným jogurtovým dipom.