Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Jogurt zmiešajte s vytlačenou limetkovou šťavou, pridajte soľ a čierne korenie, nadrobno nasekanú petržlenovú vňať, strúčiky cesnaku a mätu. Asi na 20 minút odložte do chladničky.
Mäso ochuťte soľou, čiernym korením, oreganom, rozmarínom, paprikou a rascou. Pridajte olej a zľahka ho spracujte rukou. Vyformujte malé valčeky, napichnite ich na špajdle a grilujte zo všetkých strán.
Pred podávaním môžete pokvapkať mäso limetkovou šťavou. Koftu ponorte do dipu a podávajte so zohriatym chlebom pita.