Recepty Fusilli s paradajkovou omáčkou a slaninkou

Suroviny

500 g cestovín fusilli
350 g paradajok (nasekaných)
250 g paradajkového pretlaku
200 g slaniny
4 strúčiky cesnaku
1 ČL medu
mleté čili
olivový olej
morská soľ
čierne korenie
bazalka

Popis

Vďaka produktom s označením Naša cena stojí jedna porcia iba 1,08 €. Cena receptu sa môže líšiť v závislosti od aktuálnej ponuky.

Postup

1

Na olivovom oleji opražíme slaninku nakrájanú nadrobno spolu s cesnakom nakrájaným na plátky.

2

Pridáme nasekané paradajky s paradajkovou šťavou a redukujeme asi 15 minút.

3

Po dokončení omáčku dochutíme čerstvo namletým čili korením, čiernym korením, soľou a medom.

4

Cestoviny fusilli uvaríme podľa návodu, scedíme a pridáme k omáčke.

5

Dôkladne premiešame.

6

Podávame ozdobené čerstvou nasekanou bazalkou.

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept