Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Slaninu nakrájame na malé kúsky a pomaly ju opekáme na panvici, aby sa vypiekol všetok tuk. Keď bude takmer chrumkavá, časť tuku z nej odoberieme a pridáme na štvrtinky nakrájané šampiňóny. Dobre premiešame a restujeme zhruba 10 minút, kým huby nezmäknú.
Zelené fazuľky umyjeme, odkrojíme z nich konce a dáme ich variť do vriacej vody na 5 až 7 minút.
Uvarené fazuľky scedíme, pridáme do panvice so šampiňónmi a zmes dobre premiešame, aby sa spojili všetky chute. Pred podávaním jemne okoreníme a osolíme.