Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Citróny odšťavíme, kôru nastrúhame. Šťavu aj s kôrou vymiešame na penu spolu cukrom a s vanilínovým cukrom. Potom primiešame jogurt.
Zo smotany vyšľaháme šľahačku, ktorú opatrne vmiešame do krému.
Premiešame a zmesou naplníme dobre umyté citróny, z ktorých sme vybrali dužinu.
Vložíme do mrazničky a necháme 2 – 4 hodiny zamrznúť podľa toho, akú tuhú chceme penu mať.
Pri podávaní ozdobíme hoblinkami citrónovej kôry a čerstvou alebo sušenou levanduľou.