Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Cibuľu nasekajte nadrobno a vložte do hrnca spolu s lyžicou masla. Smažte za stáleho miešania, kým zľahka nesčervenie. Následne pridajte vývar, zakryte pokrievkou a varte ešte 10 minút.
Pridajte smotanu, odstavte a všetko rozmixujte. Ochuťte soľou a čiernym korením.
Hriankový chlieb nakrájajte na kocky, položte na plech a pečte v horúcej rúre asi 3 minúty. Dávajte pozor, aby sa chlieb nespálil.
Každú porciu horúcej polievky posypte kôprom a hrsťou chrumkavých hrianok.