Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Pstruha umyjeme a odstránime z neho všetky kosti. Nakrájame ho na kocky. Do misky vytlačíme šťavu z limetky a pridáme ocot. Koriander, zázvor a čili papričku nakrájame nadrobno a pridáme ich do šťavy. Cibuľu a cesnak nakrájame na kocky a pridáme do marinády. Všetky prísady zmiešame a jemne dochutíme soľou a čerstvo namletým čiernym korením. Pridáme rybu. Všetko spolu premiešame. Uhorku nakrájame na malé kocky a pridáme k rybe. Všetko odložíme na približne 2 hodiny do chladničky. Tvaroh zmiešame s nasekaným kôprom. Chlieb nakrájame na štvorce veľké asi 3 cm. Rybu vyberieme z chladničky a marinádu precedíme. Lososový pstruh zbledne. Nebojte sa, tak to má byť, keďže kyslá limetka a ocot stiahli z ryby bielkoviny. Na každý krajec chleba položíme porciu ryby. Navrch dáme lyžičku tvarohu, dozdobíme plátkami čili a nakrájanou pažítkou. Podávame ihneď, kým je ryba ešte studená.