Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
1. Pokrájame lososové filé na menšie kúsky a mixujeme. Postupne pridávame striedky chleba, vyšľahané vaječné bielka, šalotku, čili papričku a bazalku. Dochutíme soľou a čiernym mletým korením. Z pripravenej zmesi vyformujeme placky, ktoré pokvapkáme olejom a dáme do chladničky odpočinúť. 2. Pomocou ručného mixéra zmiešame žĺtky, slnečnicový olej, horčicu, soľ a čierne mleté korenie. Keď už je majonéza vymiešaná, pridáme pokrájanú kyslú uhorku, cibuľu a premiešame. Domáca tatárska omáčka je takto pripravená, avšak pred tým, ako budeme grilovať placky, si ju necháme schladiť v chladničke. 3. Rozpálime gril a grilujeme placky z oboch strán. Rozkrojené žemle môžeme takisto opiecť zvrchu a zvnútra, aby boli chrumkavé. 4. Servírujeme tak, že do každej žemle vrstvíme šalát, jednu lososovú placku, zopár plátkov paradajky, cibule a vrch ochutíme domácou tatárskou omáčkou.