Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Vo väčšej mise zmiešame mleté mäso s worcesterskou a sójovou omáčkou, dochutíme ho čerstvým mletým korením a soľou. Pozor, stačí spracovať len krátko, aby sa suroviny a korenie dobre premiešali, ale aby mäso stále držalo tvar. Z mäsa vyformujeme 4 karbonátky a pripravíme si gril. Pustíme sa do prípravy cibuľového čatní. Cibuľu nakrájame na kolieska a osmažíme ju niekoľko minút na masle. Potom ju podlejeme bielym vínom a pridáme hnedý cukor, aby vzniklo sladké čatní a aby cibuľa skaramelizovala. Hotové čatní odložíme nabok. Gril pretrieme trochou oleja, mäsové karbonátky opečieme na prudkom ohni na priamom grile, slaninu a burgerové žemle na nepriamom ohni. Nakrájame hrušku a nivu na plátky a len čo sú žemličky mierne opečené, odložíme ich z grilu a obe pretrieme cibuľovým čatní. Krátko pred tým, než je mäso pripravené, položíme naň plátky nivy. Na žemľu pridáme šalát, mäso s nivou, slaninu a hrušku.