Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Plátky bravčového boku napichujeme na špajľu striedavo s kúskami cukety a cherry paradajok tak, aby sme vytvorili podobu písmena S. Mäso grilujeme 3 a pol minúty z každej strany.
Ananás očistíme a rozkrojíme na mesiačiky. V miske zmiešame kokosový cukor, limetkovú šťavu, med, olivový olej, čili a soľ. Štvrtky ananásu potrieme vzniknutou zmesou. Zvyšok si odložíme.
Ananás grilujeme približne 4 minúty z každej strany, priebežne ho potierame zvyškom marinády z mäsa. Podávame s bravčovým mäsom a s grilovacou omáčkou, ananás pokvapkáme šťavou z limetky a posypeme čili vločkami.