Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Mäso a všetku zeleninu rozkrájame na tenké rezance alebo stredne veľké kocky. Každú surovinu krájame na samostatnú kôpku. Zázvor nastrúhame a cesnak a čili papričky nakrájame na drobno. Vo woku alebo vysokej panvici rozohrejeme olej. Mäso na ňom sprudka opečieme, aby sa zatiahlo a zhnedlo. Postupne pridávame za stáleho miešania a opekania podľa tvrdosti zeleninu. Najskôr kapustu, potom papriku, fazuľky a nakoniec cesnak, čili papričky, nasekaný koriander a zázvor. Všetko premiešame, ochutíme citrónom a zalejeme sójovou omáčkou. Nakoniec dochutíme soľou a korením. Servírujeme s ryžovými rezancami alebo ryžou, posypané sezamom a ozdobené čerstvým koriandrom.