Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Rúru predhrejeme na 180 °C. Medzitým osolíme, okoreníme a ochutíme bravčové karé oreganom. Sprudka ho z každej strany opečieme na panvici a na troche oleja. Ak nemáme veľkú panvicu, mäso opekáme postupne, aby sa zbytočne nedusilo. Opečené mäso preložíme na plech na pečenie, jemne pokvapkáme olejom a dáme ho piecť do vyhriatej rúry. Podľa hrúbky plátkov pečieme mäso zhruba 10 – 15 minút. Uhorku ošúpeme a nastrúhame najemno. Mierne ju osolíme a necháme 5 minút postáť. Potom z uhorky ručne vyžmýkame všetku šťavu, pridáme jogurt, soľ, čierne korenie, mätu, kôpor a dobre premiešame. Upečené kotlety podávame so šalátom a s jogurtovým dresingom.