Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Na panvici rozohrejeme olej, pridáme maslo a celé strúčiky cesnaku. Potom pridáme kotlety a sprudka ich orestujeme z každej strany približne 1 minútu.
Zemiaky očistíme, prekrojíme na polovicu a dáme ich variť do osolenej vody na 15 minút. Fazuľky očistíme a odkrojíme konce.
Vezmeme veľký pekáč, vložíme doň mäso, cesnak, pridáme polouvarené zemiaky a fazuľky. Dáme piecť do rúry vyhriatej na 180 °C približne na 15 minút.
Do panvice, v ktorej sme opekali mäso, pridáme vývar, necháme ho krátko redukovať a prilejeme biele víno, ktoré sa po chvíli odparí. Pridáme smotanu spolu s 3 ČL zeleného korenia. Necháme prevrieť a zlejeme do nádobky na omáčku.
Po upečení mäso a zeleninu naservírujeme na tanier a polejeme omáčkou.