Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Reďkvičky nakrájame na tenké plátky, vložíme do misky, pridáme umytú rukolu, na polovicu prerezané cherry paradajky a omáčku pripravenú zo zvyšných surovín. Všetko zmiešame a odložíme asi na 10 minút.
Rúru predhrejeme na 200 °C, na pripravenú panvicu dáme lyžicu oleja a osušený celý kúsok karé, ochutíme soľou a korením a opekáme z každej strany asi 10 minút.
Následne zmiešame strúhanku, pol lyžičky soli, lyžičku čierneho korenia, 3 lyžice oleja, 2 strúčiky cesnaku, 5 lyžíc nahrubo nasekanej petržlenovej vňate, 2 lyžice citrónovej kôry a citrónovú šťavu v malej miske tak, aby sa vytvorila pasta.
Vrchnú časť karé potrieme trochou dijonskej horčice, následne potrieme celé mäso pastou a prikryjeme alobalom.
Vložíme do rúry na 50 minút, po vytiahnutí odstránime alobal a pečieme ďalších 15 minút.
Nakrájame na plátky hrubé 1,5 cm a podávame s reďkvičkovým šalátom s rukolou.