Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Rúru rozohrejte na 200 ˚C. Mäso ochuťte soľou a čiernym korením. Na veľkej panvici rozohrejte olej, pridajte pretlačený strúčik cesnaku, mäso a smažte, kým nezhnedne zo všetkých strán.
Mäso preložte do nádoby na pečenie, obložte jablkami nakrájanými na štvrtky a cibuľou, pridajte 2 celé strúčiky cesnaku a vetvičky rozmarínu. Prilejte vodu.
Všetko pečte asi 45 minút, občas jablká a cibuľu otočte a mäso podlejte omáčkou. Po vybratí z rúry prikryte mäso alobalom a odstavte na 10 minút.