Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Rúru rozohrejeme na 180 stupňov. Mäso umyjeme a osušíme. Potrieme ho olivovým olejom a okoreníme zo všetkých strán. Rozpálime panvicu, panenku osmažíme z každej strany približne jednu minútu a dáme ju dopiecť do rúry na cca 8-9 minút. Cibuľu nakrájame nadrobno a orestujeme na masle do zlatista. Pridáme bryndzu, ktorú rozpustíme s cibuľou. Prilejeme smotanu a minútku prevaríme na hustú omáčku. Okoreníme a osolíme podľa chuti. Zatiaľ sa nám pripravila panenka. Vyberieme ju z rúry, zabalíme do alobalu a necháme ju odpočinúť 10 minút na tanieri. Potom ju už len nakrájame na plátky a zalejeme omáčkou. Ako príloha sa hodí ryža alebo pečené zemiačiky.